30 jaar ervaring

CORE MANAGEMENT TRAINING III

Instituut Core

Home / Trainingen / Core Management Training III

CORE MANAGEMENT TRAINING III –
Transpersoonlijk Leiderschap

“A man who wants to lead the orchestra must turn his back on the crowd.” ~ Max Lucado

Instituut Core ontwikkelde de afgelopen jaren een leiderschapstraining voor mensen die werken in het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid. We dagen (potentiële) leiders uit zich verder te ontwikkelen tot verbindend en succesvol leiderschap. De training is gebaseerd op een holistische en integrale visie op de ontwikkeling van leiders, teams en organisaties. Deze visie ontwikkelt zich voortdurend verder op basis van de ervaringen van de deelnemers. De Core Management Training III is een zoektocht naar een liefdevolle en op resultaat gerichte manier van leiding geven door het stimuleren van verbinding.

Omdat een aankomende generatie zoekt naar authenticiteit en zingeving in het werk, vraagt zij om een andere manier van leidinggeven. De leider van de toekomst heeft niet alleen oog voor zichzelf en zijn eigen organisatie, hij staat ook in verbinding met de grotere context en brengt daarin álle belangen in balans. Een leider zet meer en meer via zijn voorbeeldgedrag anderen aan tot verandering. Hij straalt rust uit, en dat brengt ontspanning voor zijn omgeving. Vanuit het besef dat alles verbonden is, gaat een leider zien dat liefde en welbevinden voor zichzelf en anderen uiteindelijk uit dezelfde bron voortkomen.

PROGRAMMA

 • 4 aaneengesloten dagen

 • Doen door niet te doen

 • Groepstraining

 • Verbindend Leiderschap

€ 3650,-

excl 21% btw en verblijfskosten

RESULTATEN

 • Een afwisselend proces van actie en reflectie

 • Een zoekproces naar verbinden leiderschap

 • Balans tussen rust en inspanning

 • Meditatie, mindquietness

 • Ademhalingsoefeningen

 • Presentaties

Tijdens de training zal je merken dat elke stap die je zet richting verbindend leiderschap voorwaardelijk is om de volgende stappen te kunnen zetten. Als je eenmaal vanuit wederkerigheid naar de wereld kijkt, dan streeft je vanzelf ook naar welbevinden.

Ongezonde mentale patronen staan haaks op verbinding maken met anderen, daarom is een goede relatie met jezelf essentieel. Wanneer je een gezonde relatie met jezelf kunt opbouwen, ben je als vanzelf goed voor anderen in bedrijf en privé omgeving.

WAT ERVAAR JE NA DE TRAINING?

Tijdens de Core Management Training III leer je doen door niet te doen en neem je de rust mee van de grootmeesters die ons zijn voorgegaan in het meesterschap leiding geven. Vanuit volledige vrijheid en optimale verbinding met wat er nu is wordt leiding geven een ervaring van flow.

Vanuit de wetenschap dat alles met elkaar verbonden is en jij het sleutel ingredient bent in alle elementen van je leven, ervaar je zonder moeite geluk in alle gebieden van je leven. Na de training is er een besef een hoger niveau van bewustzijn en verbinding en wederkerigheid.

PAST DE CORE MANAGEMENT TRAINING BIJ MIJ?

Wil jij meesterschap behalen in leiding geven? Wil je oprechte verbinding ervaren met jezelf, je omgeving en je leven? Wil je een training doen die de kern raakt? Weet jij dat er een wereld van mogelijkheden voor je ligt en zoek je naar de ultieme verdieping in je leiderschap? Dan is de Core Management Training III iets voor jou. Wil je hierover met ons van gedachten wisselen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De personen die deze training al eerder hebben ervaren en beleefd, waren werkzaam voor diverse bedrijven en organisaties en in verschillende functies. Denk hierbij aan:

 • Managers

 • Hr-managers en -adviseurs

 • Team- en groepsleiders

 • Onderwijsgevenden

 • Arbeidsbemiddelaars

 • Rechters, Officieren van Justitie

 • High potentials

 • Diverse functies in de zorg, artsen

 • Diverse ondersteunende functies

“De trainers van Core hebben mij een belangrijke waarde gegeven: Vrijheid. Niet door uit te leggen wat dat is, maar door mij te laten ervaren dat ik vrij bén.” (een deelnemer)

AGENDA

Aankomende trainingen

JANUARI 2023

Tijd / Datum:
23 (maandag) 11:00 – 26 (donderdag) 18:00

Prijs Training
€3650,- excl 21% btw en verblijfskosten

Locatie:
Blooming, Bergen, Nederland

MAART 2023

Tijd / Datum:
13 (maandag) 11:00 – 16 (donderdag) 18:00

Prijs Training
€3650,- excl 21% btw en verblijfskosten

Locatie:
Blooming, Bergen, Nederland

MEI 2023

Tijd / Datum:
08 mei (maandag) 11:00 – 11 mei (donderdag) 18:00

Prijs Training
€3650,- excl 21% btw en verblijfskosten

Locatie:
Blooming, Bergen, Nederland

Tijd / Datum:
15 (maandag) 11:00 – 17 (donderdag) 18:00

Prijs Training
€3650,- excl 21% btw en verblijfskosten

Locatie:
Blooming, Bergen, Nederland

JUNI 2023

Tijd / Datum:
26 (maandag) 11:00 – 29 (donderdag) 18:00

Prijs Training
€3650,- excl 21% btw en verblijfskosten

Locatie:
Blooming, Bergen, Nederland

ERVARINGEN VAN ANDEREN

“Ik vond het life changing, echt waar. Ik ga er nog lang, veel aan hebben.”