Ervaringen2021-05-25T09:29:46+01:00

30 jaar ervaring

ERVARINGEN VAN ONZE CURSISTEN

Instituut Core

Home / Ervaringen

ERVARINGEN

Clients tell

Onze klanten geven ons product gemiddeld een 9. Dit zijn er een paar:

Accountmanager (interim) bij Ministerie van Financiën

De Core Management training gaf mij inzicht, het gaf mij richting en het gaf mij vooral “leren voelen” terug. De training heeft absoluut bijgedragen aan een boost in mijn carrière en gezinsleven. Vooral het aangaan en onderhouden van relaties op hoog niveau in het bedrijfsleven ging mij beter af. En achteraf, nu met 3 dochters in de leeftijd van 23, 25 en 27, zie ik in dat ik door deze training destijds een betere vader ben geworden. En daar pluk ik nog DAGELIJKS de mooie vruchten van.

Project manager | personal coach

Een training waar je geen ’trucjes’ leert, maar waar je inzicht en tools krijgt voor continue ontwikkeling van jezelf, in werk en je relaties. Prettige en ervaren trainers, veel persoonlijke aandacht. Deze training maakt écht verschil!

sr. Projectleider, Interimmanager en Coach

De afgelopen 50 jaar veel diploma’s mogen halen, maar het meest trots ben ik op de diploma die ik vandaag in ontvangst mocht nemen: mijn Core Coach diploma. Het koste twee jaar bloed, zweet en tranen (met name die laatste)..

Leerkracht KBS de Zandberg
“De Core management training heb ik als een groot cadeau ervaren. De training zit erg goed in elkaar en ik heb een beter inzicht in mijzelf gekregen. Daarnaast heb ik een aantal tools meegekregen waar ik veel aan heb. Mijn dank is groot aan het Core team!

Een week om nooit te vergeten.

Coach / Directiesecretaris / Organisatie adviseur

Een individuele training in groepsverband en het werkt! De trainers weten van iedereen precies wat er speelt, zijn liefdevol en prikken door waar nodig. Een paar dagen intensief met jezelf aan de slag in een prachtige omgeving levert niet alleen nieuwe inzichten op, maar ook praktisch toepasbare oefeningen, die ik in de dagelijkse praktijk regelmatig gebruik. Een echte aanrader voor iedereen, die zichzelf beter wil leren kennen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Het handvat ter versterking van de balans tussen emotie en ratio.”

NIEUWS & INSPIRATIE

Nieuws & Inspiratie

Namens het bestuur van de SNRO heeft de Core Coach Opleiding een positief advies  gekregen van de Accreditatie Commissie. De Core Coach Opleiding is nu een Post HBO opleiding!

~ Instituut Core

Leven is leven in relatie.

By |Categories: Inspiratie|

Een relatie is als een boom, die aarde (afstemming en ontstemming), water (instemming) en licht (bestemming) nodig heeft om te kunnen groeien. De aarde staat voor commitment en afstemming. Ben je je [...]

Ga naar de bovenkant